Now Reading
Guliašas

Guliašas

Guliašas

Jums reikės:

(4 porcijoms)

8 bulvių
1 svogūno
1 paprikos
1 nedidelės cukinijos
400 gr. maltos jautienos
1 šaukšto sviesto (arba margarino)
400 gr. pomidorų tyrės
1,5 arbatinio šaukštelio druskos
0,5-1 arbatinis šaukštelis maltos mėsos prieskonių

Kaip gaminti:

Nulupkite ir supjaustykite gabaliukais bulves, svogūną ir cukiniją. Papriką supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje svieste apkepkite maltą jautieną ir svogūną. Keptuvės turinį supilkite į puodą su visais kitais ingredientais ir pavirkite 10-15 minučių ant silpnos ugnies ( kol suminkštės bulvės). Jei reikia įpilkite truputi vandens ir pagardinkite prieskoniais.

See Also
Paprasta rugštynių sriuba

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt