1.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 9 gruodžio, 2024

Jautienos šašlykas

Ingredientai:

400g. jautienos
3-4 svogūnai
10ml vaisių acto
10g sviesto
lauro lapeliai
druska
juodieji pipirai

Gaminimas:

Jautieną supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais. Įdėti susmulkintus svogūnus, prieskonius. Gerai išmaišyti, palikti marinuotis 2-2,5 paros

Mėsą verti ant iešmų, į tarpus tarp gabalėlių įdedant po svogūno griežinėlį. Kepant mėsą patepti lydytu sviestu.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: