Now Reading
Šalta sriuba su silke

Šalta sriuba su silke

Šalta sriuba su silke

Ingredientai:

aliejuje sūdyta silkės filė – 4 vnt.,
kefyras – 2 l, 
obuoliai,
agurkai,
svogūnų laiškai,
krapai,
bulvės.

Kaip gaminti:

Supjaustykite  silkę nedideliais gabaliukais ir trumpai pakepkite aliejuje, kuriame ji prieš tai mirko. Stambiai sutarkuokite agurkus ir obuolius, susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus. Viską sumaišykite su silke, tuomet užpilkite kefyru ir gerai išmaišykite. Sriubą skaniausia valgyti su bulvėmis. Kadangi silkė ir taip būna sūri, nedėkite druskos, nebent mėgstate valgyti sūriai.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt