Ingredientai:
aliejuje sūdyta silkės filė – 4 vnt.,
kefyras – 2 l,
obuoliai,
agurkai,
svogūnų laiškai,
krapai,
bulvės.
Kaip gaminti:
Supjaustykite silkę nedideliais gabaliukais ir trumpai pakepkite aliejuje, kuriame ji prieš tai mirko. Stambiai sutarkuokite agurkus ir obuolius, susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus. Viską sumaišykite su silke, tuomet užpilkite kefyru ir gerai išmaišykite. Sriubą skaniausia valgyti su bulvėmis. Kadangi silkė ir taip būna sūri, nedėkite druskos, nebent mėgstate valgyti sūriai.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!