Savaitgalio receptui siūlome kai ką išties paprasto, bet labai skanaus. Tai grybai su mocarelos sūriu ir čiobreliais.
Ingredientai:
Keletas saujų plonai pjaustytų grybų
Mocarela sūris – 300 g
Čiobrelių šakelės
Jūros druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
Tyras alyvuogių aliejus
Kaip gaminti:
Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.