Laikas.lt
[-[0]-]
„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.
Čia bus vien išmėginti patiekalai – tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.
Skanaus!
Pats laikas pasigaminti kažką paprasto, skanaus ir naudingo sveikatai…
Šį receptą pavogiau (teatleidžia man virtuvės dievai) iš savo buvusios potencialios anytos. Ta nuostabi moteris išties mylėjo mane ir, kaip kokiai tikrai martelei, atskleidė porą kulinarijos paslapčių.
Avi
žų kepsniukai – neįtikėtinai taupus (kone suvalkietiškas) patiekalas; tačiau, kaip keista bebūtų, jis dar ir skanus.
Užpilam gerą kiekį avižų dribsnių sultiniu ir paliekam išbrinkti. Sučečkavojam kelis milžiniškus svogūnus ir pakepam. Sumaišom svogūnus ir avižas. Įmušam porą kiaušų, šastelim aliejaus. Įberiam šiek tiek prieskonių. Įkaitinam keptuvę ir kepam tokius bėdžiukus – kažką tarp kotletų ir blynų.
Puikiai valgosi su grietine.
Daugiau nuotykių virtuvėje: [-[0]-]