Now Reading
Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Traški kiniška vištiena su saldžiarūgščiu padažu

Jums reikės:

1 vištienos krūtinėlės filė
kukurūzų krakmolas – 2 šaukštai
kiaušinis – 1
Aliejus
Vištienos prieskoniai
Ryžiai

Padažas:

agurkas – 1
paprika – 1
morka – 1
nedidelės cukinijos – 1
česnakas – 3 skiltelės
medus – 1 šaukštas
pomidorų padažas – 3 šaukštai
sojos padažas – 1 šaukštas
garstyčios – 1 šaukštas

Kaip gaminti:

See Also
Greitas žuvies apkepas

Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais (ar šiaudeliais). Kiaušinio baltymą gerai išplakite, įdėkite krakmolo, prieskonių ir viską išmaišykite. Vištieną apvoliokite mišinyje ir virkite puode su aliejumi. Padažui daržoves supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite aliejuje, baigiant kepti, sudėkite prieskonius, pomidorų padažą, soju padažą, garstyčias ir medų. Ryžius išvirkite ir sumaišykite su kiaušinio tryniu, tada truputį pakepinkite.

Skanaus !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top