Ko prireiks:
- 200 gr. margarino „Rama”
- 3 kiaušinių
- 0,5 stiklinės cukraus
- 0,5 stiklines kefyro
- 1 arbatinį šaukštelį kepimo miltelių
- Miltų (tešla turi būti lengvai pirštais tampoma)
- Uogienės
Kaip paruošti:
Margariną „Ramą” ištirpinti ant ugnies, įdėti cukrų, įpilti kefyrą, kiaušinius įplakti, kepimo miltelius, miltus ir viską gerai išmaišyti. Į skardą įdėti kepimo popierių. Tešlą iškočioti (1/4 dalį tešlos palikti pyrago trupiniams suformuoti). Ant tešlos užtepti uogienę (labai skanu juodieji serbentai, slyvienė, obuolienė) ir ant viršaus pritrupinti likusios tešlos trupinėlius. Kepti 200 laipsnių orkairėje.
Skanaus, net seilė bėga!
Patiko receptas? Kelk nykštį!
Pasidalinkite receptu, papasakokite, kaip pasigaminti ir laimėkite 100 litų čekį, kurį galėsite išleisti „Mambo” picerijoje Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose.