Now Reading
Vaisių punšas

Vaisių punšas

Vaisių punšas

Jums reikės:

Įvairiausių vaisių: ananasų, vynuogių, bananų, obuolių,
apelsinų, braškių
Apelsinų sulčių
Juodųjų serbentų degtinės
Vyšnių sirupo
Rudojo cukraus

Kaip gaminti:

Supjaustytus vaisius užpilkite apelsinų sultimis ir degtine. Pastarosios reikėtų pilti mažiau, jei norisi silpnesnio punšo, ir daugiau, jei norisi stipresnio. Kol vaisiai brinksta, stiklinių briauneles sudrėkinkite vyšnių sirupe ir įspausti į cukrų, kad gražiai apliptų. Į punšą įmeskite keletą ledukų ir išpilstykite į stiklines, papuoštas pjaustytais vaisiais ar kokteilių vyšnaitėmis.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt