Now Reading
Vegetariška čili sriuba

Vegetariška čili sriuba

Vegetariška čili sriuba

Ingredientai:
aliejus, 2 v. š.
1 svogūnas
česnakas, 2 skitelės
čili milteliai, 2 a. š.
kmynai, 1 a.š.
raudonėliai
džiovinti čili pipirai, 1 a.š.
lęšiai, 50 g
daržovių sultinys, 1 l
pomidorų padažas, 1 v. š.
2 pomidorai
alyvuogės, 2 v. š.
svogūno laiškai, 1 v. š.

Kaip gaminti:
Svogūną ir česnaką kepti aliejuje, kol apskrus. Sudėti į puodą, užpilti vandeniu, suberti lęšius, virti kol suvirs lęšiai. Baigiant virti, sudėti visus prieskonius, smulkintą čili, alyvuoges, pomidorus. Viską dar virti 10 min. Patiekti papuošus svogūnų laiškais.

Skanaus!

See Also
Varškės ir graikinių riešutų užtepėlė


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt