Now Reading
Veršiena apelsinų padaže

Veršiena apelsinų padaže

Veršiena apelsinų padaže
Jums reikės:

veršienos kumpis – 1 kg
pipirai
druska
rozmarino šakelės
apelsinų sultys
alyvuogių aliejus –
2 šaukštai

P a d a ž a s:
sviestos –
2 šaukštai
miltai – 2 šaukštai
daržovių sultinys – 200 ml
grietinėlė – 100 ml
apelsinų sulčių
apelsinai – 2
pomidorų padažas –
3 šaukštai

Kaip gaminti: 
Paruoškite marinatą iš apelsino sulčių, pipirų, druskos, aliejaus ir rozmarino šakelių. Į jį sudėkite riekelėmis supjaustytą veršieną. Palaikykite per naktį. Veršienos gabaliukus sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje uždengę folija apie 30 minučių.

Padažas: miltus apkepkite svieste, nuolat maišydami supilkite sultinį, apelsinų sultis, daržovių padažą. Maišykite, kol padažas ims tirštėti. Sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytus apelsinus (be odelių), grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dar karštu padažu užpilkite veršienos gabaliukus.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top