Jums reikės:
2 kalakutų šlaunelių
20 džiovintų slyvų (be kauliukų)
3 lauro lapų
Pipirų, druskos
Kaip gaminti:
Kalakutų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, palaikykite 1-2 valandas. Į skardą (gilią) įpilkite 1 stiklinę vandens, sudėkite šlauneles ir kepkite 1 valandą 220° C temperatūros orkaitėje. Nuolat apipilkite skardoje susidariusiomis sultimis. Sudėkite šlauneles į troškintuvą, įpilkite sulčių (iš skardos) ir 0,5 stiklinės vandens, suberkite slyvas. Troškinkite apie 1-1,5 valandas (kol mėsa suminkštės).
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!