Now Reading
Troškintos kalakutų šlaunelės

Troškintos kalakutų šlaunelės

Troškintos kalakutų šlaunelės

Jums reikės:

2 kalakutų šlaunelių
20 džiovintų slyvų (be kauliukų)
3 lauro lapų
Pipirų, druskos

Kaip gaminti:

Kalakutų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, palaikykite 1-2 valandas. Į skardą (gilią) įpilkite 1 stiklinę vandens, sudėkite šlauneles ir kepkite 1 valandą 220° C temperatūros orkaitėje. Nuolat apipilkite skardoje susidariusiomis sultimis. Sudėkite šlauneles į troškintuvą, įpilkite sulčių (iš skardos) ir 0,5 stiklinės vandens, suberkite slyvas. Troškinkite apie 1-1,5 valandas (kol mėsa suminkštės).

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt