Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Košės

Avižinė košė: švediškas triukas, kad košė būtų itin kreminė

Saulena
Autorius Saulena
Publikuota: 2024-12-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Švediškas triukas kreminei košės tekstūrai
Švediškas triukas kreminei košės tekstūrai

Avižos yra svarbi pusryčių dalis Švedijoje, kaip ir daugelyje kitų šalių. Jos ne tik lengvai paruošiamos, bet ir labai sveikos, todėl tapo mėgstamu pasirinkimu sveikos mitybos entuziastų tarpe. Sužinokite, koks yra švediškas triukas pasiekti ypatingai kreminę konsistenciją – ir šį triuką galime lengvai pasiskolinti ir mes.

Švediškas triukas: kaip pasiekti kremišką avižinės košės tekstūrą

Švedai avižinę košę ruošia kitaip nei mes, ir šis metodas suteikia dar daugiau švelnumo bei kreminės tekstūros. Slaptas švediškas triukas – į avižas įdėti šiek tiek avižų miltų, kurie košę padaro ypač kreminę. Avižų miltų galima įsigyti parduotuvėse, tačiau jie taip pat lengvai pagaminami ir namuose, paprasčiausiai sumalant avižas mikseriu. Tai puikus būdas pasiekti norimą konsistenciją, nes miltai išskiria papildomą krakmolą, kuris ir suteikia kreminės tekstūros.

Tiksli ingredientų proporcija yra 3/4 avižų ir 1/4 avižų miltų. Šį mišinį sumaišykite su šiltu pienu ar jūsų pasirinktu augaliniu pienu, ir po kelių minučių jau galėsite mėgautis itin skania ir kreminė avižų koše.

Švediškas triukas avižinei košei

Papildomi patarimai, kaip pagerinti savo avižinę košę

Norint pagardinti šią skanų ir maistingą košę, galite pridėti įvairių papildomų ingredientų. Šviežios uogos, vaisiai, riešutai arba žiupsnelis cinamono – visos šios dedamosios ne tik papuoš jūsų pusryčius, bet ir suteiks jiems papildomų vitaminų bei skonio. Tai puikus būdas padaryti savo avižinę košę ne tik sveiką, bet ir skanią bei įvairią kiekvieną rytą.

Avižinė košė su skandinavišku akcentu yra puikus pasirinkimas sveikiems ir maistingiems pusryčiams. Paprastas, bet efektyvus triukas, kaip į avižas įmaišyti avižų miltų, suteikia kreminės konsistencijos, kuri padaro košę dar malonesnę ir skanesnę. Svarbiausia – būti kūrybiškiems ir pridėti mėgstamų ingredientų, kad kasdieniai pusryčiai taptų mėgstama rutina.

Šaltinis: https://www.fitforfun.de/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


AutoriusSaulena
Sveiki! Esu Saulena, Laikas.lt straipsnių autorė. Mane ypač domina psichologija, sveika gyvensena. Rašydama siekiu ne tik įtraukti skaitytojus, bet ir padėti jiems geriau suprasti save, atrasti patarimų geresnei savijautai bei rasti atsakymus į kasdienius klausimus.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Aštrūs makaronai su pomidorais ir mocarela
Makaronų patiekalai

Aštrūs makaronai su pomidorais ir mocarela

2025-04-21
Kokosinis šokoladinis pyragas
Desertai

Kokosinis šokoladinis pyragas

2024-01-29
Žalias humusas su avokadais
Receptai

Žalias humusas su avokadais

2025-05-05
Kiauliena su daržovėmis, kepta folijoje
Mėsos patiekalai

Kiauliena su daržovėmis, kepta folijoje: šventinio patiekalo receptas

2024-12-22

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?