Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Bulvių patiekalai

3-3-3 metodas traškioms ir minkštoms bulvytėms be vargo

Saulena
Autorius Saulena
Publikuota: 2024-12-31
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
3-3-3 metodas traškioms ir minkštoms bulvytėms be vargo
3-3-3 metodas traškioms ir minkštoms bulvytėms be vargo

Ar kada nors susimąstėte, kaip paprastai ir greitai paruošti tobulas keptas bulves? Šiandien sužinosite apie 3-3-3 metodą, kuris garantuoja, kad jūsų keptos bulvytės bus traškios iš išorės ir švelnios viduje. Šis 3-3-3 metodas yra paprastas, tačiau itin veiksmingas būdas paruošti vieną populiariausių garnyrų.

Kas yra 3-3-3 metodas?

Šio metodo pavadinimas kilęs iš trijų pagrindinių taisyklių, kuriose dominuoja skaičius 3. Štai kaip jos veikia:

  1. Trys sekundės – testas prieš kepimą. Pirmiausia reikia įsitikinti, ar pasirinktos bulvės tinkamos kepti. Supjaustykite bulvę per pusę ir patrinkite abi puseles viena į kitą tris sekundes. Jei jos stipriai limpa – bulvės turi daug krakmolo ir geriau tiks košei arba kepimui orkaitėje. Jei limpimas silpnas arba jo nėra, bulvės puikiai tiks kepimui keptuvėje.
  2. Trys dalys. Supjaustykite bulves į kubelius arba griežinėlius ir padalykite į tris lygias dalis.
  3. Trys minutės kiekvienai kepimo daliai. Pirmąją dalį dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite tris minutes. Po to apverskite ir pridėkite antrąją dalį bulvių. Po dar vienos minutės į keptuvę sudėkite trečiąją dalį ir toliau kepkite, kol bulvės pasieks norimą traškumo ir minkštumo lygį.
Kas yra 3-3-3 metodas

Svarbūs patarimai, kaip kepti bulves

Kad bulvės būtų tobulai traškios, laikykitės šių patarimų:

  • Neuždenkite keptuvės dangčiu. Garai, kurie susikaupia po dangčiu, gali padaryti bulves minkštas ir netraškias.
  • Nepaskubėkite įdėti druskos. Bulves geriausia sūdyti kepimo pabaigoje, kai jos jau yra apskrudusios.

Naudojant 3-3-3 metodą, keptų bulvių paruošimas taps ne tik paprastas, bet ir itin skanus procesas. Tai būdas, kuris užtikrina, jog jūsų garnyras taps šeimos ar draugų stalo pažiba. Nesvarbu, ar esate patyręs kulinaras, ar tik pradedate eksperimentuoti virtuvėje – šis metodas taps jūsų nauja mėgstamiausia technika. Išbandykite ir džiaukitės nepriekaištingais rezultatais!

Šaltinis: https://ukr.media/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:3-3-3 metodasbulvėskepimas

AutoriusSaulena
Sveiki! Esu Saulena, Laikas.lt straipsnių autorė. Mane ypač domina psichologija, sveika gyvensena. Rašydama siekiu ne tik įtraukti skaitytojus, bet ir padėti jiems geriau suprasti save, atrasti patarimų geresnei savijautai bei rasti atsakymus į kasdienius klausimus.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus patiekalas
Receptai

Vištienos, grybų ir ryžių troškinys: sotus ir aromatingas patiekalas

2025-01-14
Pavlova su uogomis
Desertai

Pavlova su uogomis- nebus jai atsispiriančių

2025-04-18
Omleto keksiukai su mėsyte ir daržovėmis
Receptai

Omleto keksiukai su mėsyte ir daržovėmis

2025-03-21
Makaronai su krevetėmis ir čili pipirais
Makaronų patiekalai

Makaronai su krevetėmis ir čili pipirais

2025-04-23

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?