Ingredientai:
6 bulvės
1-2 morkos
1 poras
2-3 pomidorai
geltonoji paprika
jūrų lydekų filė 500 g
pomidoru padažas
majonezas
česnakas
1 kiaušinis
grietinė 3 šaukštai
džiūvėsėliai
Kaip gaminti:
Bulves su lupenomis virkite apie 15 min. Morkas, porus, paprikas ir pomidorus supjaustykite griežinėliais. Atskirame inde sumaišykite pomidorų padažą, majonezą ir smulkintą česnaką.
Žuvį pabarstykite prieskoniais ir supjaustykite gabalėliais. Apvirtas bulves nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
Į kepimo indą sluoksniais sudėkite daržoves: bulves, morkas, porus, papriką, pomidorus. Užpilkite padažo ir išdėliokite žuvį. Sluoksniuokite tol, kol išdėliosite paskutinį bulvių sluoksnį. Užpilkite viską išplaktu kiaušiniu ir apibarstykite džiūvėsėliais (juos galima pakeisti sūriu). Uždenkite kepimo indą foliją. Kepkite orkaitėje 200C temperatūroje 40-50 min.
Skanaus!