Ingredientai:
rauginti kopūstai – 3 šaukštai,
burokėliai – 1 vnt.,
bulvė,
morkos – 1/3 vnt.,
petražolės – 1 šakelė,
svogūnas – 1 vnt.,
pomidorų padažas – 1 šaukštas,
margarinas – 1 šaukštas,
grietinė – 1/2 šaukšto,
džiovinti grybai – 10 g,
juodieji pipirai pagal skonį,
druska pagal skonį.
Kaip gaminti:
Kopūstai perrenkami, perplaunami šaltu vandeniu, nuspaudžiami ir, pridėjus pomidorų padažo, ištroškinami (galima troškinti vandenyje kur virė mėsa).
Burokėlis supjaustomas šiaudeliais ir taip par patroškinamas. Morka, petražolė, svogūnas supjaustomi ir pakepinami aliejuje.
Troškinti kopūstai, burokėliai, pakepintos daržovės, virta ir supjaustyta bulvė užvirinami sultinyje, įdedama pipirų, druskos.
Supjaustyti virti grybai užpilami paruoštais barščiais, užbalinama grietine, pabarstoma petražolių lapeliais.