Now Reading
Burritos

Burritos

Burritos

Ingredientai:

kiaulienos išpjova – 900 g,
aliejus – 1 šaukštas,
druska pagal skonį,
sultinys – 1/2 stiklinės,
pomidorų padažas – 1 stiklinė,
apelsino žievelė – 1/2 šaukšto,
smulkinti, konservuoti čili pipirai 1 šaukštelis,
tortilijos paplotėliai – 8 vnt.

Kaip gaminti:

Kiaulieną pasūdykite ir aptepkite aliejumi. Įdėkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės. 

Pagaminkite padažą: į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, sudėkite apelsino žievelę, čili pipirą. Užvirkite ir virinkite apie 30 min., kol pradės tirštėti. 

Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant silpnos ugnies.  Tortilijas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos iš jų uždėkite mėsos masės ir susukite. Patiekite su troškintomis raudonomis pupelėmis.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top