Ingredientai:
kiaulienos išpjova – 900 g,
aliejus – 1 šaukštas,
druska pagal skonį,
sultinys – 1/2 stiklinės,
pomidorų padažas – 1 stiklinė,
apelsino žievelė – 1/2 šaukšto,
apelsino žievelė – 1/2 šaukšto,
smulkinti, konservuoti čili pipirai 1 šaukštelis,
tortilijos paplotėliai – 8 vnt.
Kaip gaminti:
Kiaulieną pasūdykite ir aptepkite aliejumi. Įdėkite į karščiui atsparų indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite tol, kol mėsa suminkštės.
Pagaminkite padažą: į puodą supilkite sultinį, pomidorų padažą, sudėkite apelsino žievelę, čili pipirą. Užvirkite ir virinkite apie 30 min., kol pradės tirštėti.
Kiaulieną smulkiai supjaustykite, sudėkite į padažą ir vėl užvirkite ant silpnos ugnies. Tortilijas suvyniokite į foliją ir trumpai pašildykite orkaitėje. Tuomet ant kiekvienos i
š jų uždėkite mėsos masės ir susukite. Patiekite su troškintomis raudonomis pupelėmis.Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!