Now Reading
Citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Ingredientai:

sviestas, 200 g
cukraus pudra, 300 g
4 kiaušiniai
tarkuotos citrinų žievelės
citrinos sultys, 100 g
miltai, 400 g
kepimo milteliai, 1,5 šaukštelio
uogos
džiūvėsėliai

Kaip gaminti:

Sviestą išsukite su cukraus pudra iki purios masės. Maišydamos po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilkite sultis ir gerai išsukite. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite 175°C orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą laikykite orkaitėje, kol atvės. Ištraukite ir apibarstykite cukraus pudra. Patiekite papuoštą šviežiomis uogomis.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt