Now Reading
Cremee Brulee

Cremee Brulee

Cremee Brulee

Ingredientai:

10-12 kiaušinio trynių
0,5 l riebaus pieno
0,5 l grietinės
100-200 g cukraus pudros
100 g balto ar rudo cukraus
1 vanilės ankštis

Gaminimas:

Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
Sumaišykite cukrų ir trynius, kol jie taps balti.
Iš lėto sumaišykite pieną ir trynius.
Tada išpilstykite masę į mažus indelius.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą.
Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val.
Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų uždeginkite.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt