Greitai marinuotų kopūstų salotos – paprastas, greitai paruošiamas, bet išraiškingo skonio garnyras, puikiai tinkantis prie mėsos, žuvies ar grilio patiekalų arba net kaip lengvas užkandis.
Greitai marinuotų kopūstų salotos: receptas
Tai puikus būdas atrasti naują kopūsto paruošimo būdą ir papildyti mitybą gardžiu, lengvai pagaminamu marinuotu užkandžiu.
Ingredientai:
- 300 g žalio kopūsto
- 3 valg. š. obuolių acto
- 2 valg. š. sojos
- 1 arb. š. druskos
- 1 arb. š. pipirų
- 1 arb. š. maltos saldžiosios paprikos
- 1/4 arb. š. grūstų aitriųjų paprikų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir sudėti į dubenį.
2. Apšlakstyti obuolių acto ir sojų padažu.
3. Įberti druskos, pipirų, maltos saldžiosios paprikos ir grūstų aitriųjų paprikų.
4. Gerai viską išmaišyti.
5. Kopūstus sudėti į stiklinį indą ir palikti kelioms dienoms pasimarinuoti šaldytuve.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.