-2.5 C
Vilnius
Antradienis, 18 kovo, 2025

Greitai marinuotų kopūstų salotos

Greitai marinuotų kopūstų salotos – paprastas, greitai paruošiamas, bet išraiškingo skonio garnyras, puikiai tinkantis prie mėsos, žuvies ar grilio patiekalų arba net kaip lengvas užkandis.

Greitai marinuotų kopūstų salotos: receptas

Tai puikus būdas atrasti naują kopūsto paruošimo būdą ir papildyti mitybą gardžiu, lengvai pagaminamu marinuotu užkandžiu.

Ingredientai:

  • 300 g žalio kopūsto
  • 3 valg. š. obuolių acto
  • 2 valg. š. sojos
  • 1 arb. š. druskos
  • 1 arb. š. pipirų
  • 1 arb. š. maltos saldžiosios paprikos
  • 1/4 arb. š. grūstų aitriųjų paprikų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir sudėti į dubenį.
2. Apšlakstyti obuolių acto ir sojų padažu.
3. Įberti druskos, pipirų, maltos saldžiosios paprikos ir grūstų aitriųjų paprikų.
4. Gerai viską išmaišyti.
5. Kopūstus sudėti į stiklinį indą ir palikti kelioms dienoms pasimarinuoti šaldytuve.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje

Vaida Bučinskienė
Vaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: