Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Greitas kiaulienos troškinys su švelniais prieskoniais

Kamile
Autorius Kamile
Publikuota: 2025-01-12
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kiaulienos troškinys vakarienei
Kiaulienos troškinys vakarienei

Šis greitas kiaulienos troškinys su švelniais prieskoniais yra puikus pasirinkimas, kai norite greitai paruošiamo, aromatingo ir maistingo patiekalo.

Kiaulienos troškinys – receptas

Troškinio subtilūs prieskoniai sukuria švelnų skonį, kuris patiks visai šeimai.

Kiaulienos troškinys

Ingredientai

(4 porcijoms)

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 400 g kiaulienos (supjaustytos kubeliais)
  • 1 svogūnas (smulkiai supjaustytas)
  • 2 česnako skiltelės (susmulkintos)
  • 1 šaukštelis maltos kalendros
  • 1 šaukštelis maltos kumino
  • ½ šaukštelio maltos ciberžolės
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 200 ml vištienos sultinio
  • 100 g natūralaus jogurto (nebūtinai)
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • Šviežių kalendros lapelių (papuošimui)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Paruošimas

1. Apkepkite kiaulieną

Įkaitinkite didelę keptuvę su 1 šaukštu alyvuogių aliejaus. Sudėkite kiaulienos gabalėlius ir kepkite, kol jie apskrus iš visų pusių. Išimkite iš keptuvės ir atidėkite.

2. Kepkite svogūnus ir česnakus

Į keptuvę įpilkite dar 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol jie taps minkšti ir auksinės spalvos. Pridėkite česnakus ir kepkite dar minutę.

3. Įmaišykite prieskonius

Į svogūnus suberkite maltą kalendrą, kumino ir ciberžolės miltelius. Kepkite maišydami apie 1 minutę, kad prieskoniai atskleistų savo aromatą.

4. Sudėkite likusius ingredientus

Į keptuvę grąžinkite kiaulieną. Supilkite konservuotus pomidorus ir vištienos sultinį. Gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių, kol mėsa taps minkšta ir sultinga.

5. Pabaikite patiekalą

Jei norite, prieš pat patiekimą įmaišykite natūralų jogurtą, kad troškinys įgautų švelnią kreminę tekstūrą. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

6. Patiekite

Patiekite karštą, papuoštą šviežiomis kalendros lapeliais. Puikiai dera su ryžiais, kuskusu ar šviežia duona.

Patarimai:

  • Jei neturite jogurto, galite naudoti grietinę.
  • Pridėkite šviežių daržovių, pavyzdžiui, morkų ar cukinijų, kad troškinys taptų dar maistingesnis.
  • Norite šiek tiek aštrumo? Įberkite šiek tiek aitriosios paprikos miltelių ar čili dribsnių.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva

Šaltinis: https://www.bbcgoodfood.com/

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:KiaulienareceptasTroškinys

AutoriusKamile
Sveiki! Esu Kamilė, Laikas.lt straipsnių autorė. Man labai patinka gaminti, rūpintis namais bei savimi. Visais atrastais receptais, bei patarimais apie meilę sau noriu pasidalinti su skaitytojais, tikiu, kad publikuojami straipsniai ir idėjos gali padėti nudžiuginti jus ir jūsų namiškius.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Šokoladinis tortas Kalėdoms
Desertai

Ypatingas šokoladinis tortas Kalėdų stalui

2024-12-03
Burnoje tirpstanti Velykų boba
Desertai

Burnoje tirpstanti Velykų boba

2025-03-19
Mėtų lapelių sirupas
Gėrimai

Mėtų lapelių sirupas

2024-01-25
Braškinė Margarita
Desertai

Braškinė Margarita

2024-01-10

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?