Now Reading
Grybai su mocarela ir čiobreliais

Grybai su mocarela ir čiobreliais

Grybai su mocarela ir čiobreliais

Ingredientai:

Saujos plonai pjaustytų grybų
Mocarela – 300 g
Čiobrelių šakelės
Jūros druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
Tyras alyvuogių aliejus

Kaip gaminti:

Į didelę, karščiui atsparią lėkštę sudėkite grybus. Suplėšykite mocarelą, užbarstykite ją ant grybų kartu su smulkintais čiobrelių lapeliais. Pagardinkite jūros druska ir pipirais, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pašaukite į orkaitę, nustatę didžiausią karštį. Kepkite vos kelias minutes, kol sūris išsilydys ir ims burbuliuoti, pagels. Patiekite kartu su skrudinta duona.

See Also
Pievagrybiai marškinėliuose

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt