Now Reading
Pievagrybiai marškinėliuose

Pievagrybiai marškinėliuose

Pievagrybiai marškinėliuose

Jums reikės:

pievagrybiai – 150 – 200 g
druska
actas
citrina – 1/2
aliejus

Tešla:

kiaušinis – 1
druska
aliejus – 2 šaukštai
pienas – 1/3 stiklinės
miltai

Kaip gaminti:

See Also
Ryžių apkepas su faršu ir daržovėmis

Išmaišykite tešlą iš jai skirtų produktų. Grybus 2-3 min pavirkite pasūdytame ir actu pagardintame vandenyje. Tada išgriebkite ir nusausinkite. Pašlakstykite citrinos sultimis, aliejumi ir merkite į tešlą. Kepkite dideliame riebalų kiekyje.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt