Now Reading
Karališkas kepsnys

Karališkas kepsnys

Karališkas kepsnys

Jums reikės

jautienos pjausniai – 2,
čiobrelių šakelės – 1,
druska,
citrinpipirės – 1/4 šaukšto,
imbieras,
kvietiniai miltai – 3 šaukštų,
kiaušinis – 1,
avižiniai dribsniai – 2 šaukštai,
alyvuogių aliejus – 20 gramų,
fermentinis sūris – 100 gramų,
majonezas – 50 gramų ,
pomidorų padažas – 30 mililitrai

Kaip gaminti

Jautienos pjausnius išmuškite ir ištrinkite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir sudėkite į plastikinį maišelį. Valandai palikite. Avižinius dribsnius paskrudinkite ant keptuvės. Išplakite kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliokite miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepkite ant alyvuogių aliejumi įkaitintos keptuvės, iš abiejų pusių. Sutarkuotą sūrį sumaišykite su majonezu ir pomidorų padažu. Visą šią masę sudėkite ant kepsnių ir įkaitusioje orkaitėje kepkite 10 min.

Karališko!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top