Jums reikės
jautienos pjausniai – 2,
čiobrelių šakelės – 1,
druska,
citrinpipirės – 1/4 šaukšto,
imbieras,
kvietiniai miltai – 3 šaukštų,
kiaušinis – 1,
avižiniai dribsniai – 2 šaukštai,
alyvuogių aliejus – 20 gramų,
fermentinis sūris – 100 gramų,
majonezas – 50 gramų ,
pomidorų padažas – 30 mililitrai
Kaip gaminti
Jautienos pjausnius išmuškite ir ištrinkite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir sudėkite į plastikinį maišelį. Valandai palikite. Avižinius dribsnius paskrudinkite ant keptuvės. Išplakite kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliokite miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepkite ant alyvuogių aliejumi įkaitintos keptuvės, iš abiejų pusių. Sutarkuotą sūrį sumaišykite su majonezu ir pomidorų padažu. Visą šią masę sudėkite ant kepsnių ir įkaitusioje orkaitėje kepkite 10 min.
Karališko!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!