Kiaušinių salotomis su lašiša įdaryti kruasanai – tai gardus ir sotus derinys, kuriame tobulai dera švelnūs kiaušiniai, sūri lašiša, traškus svogūnas, kvapnūs krapai ir švelnus majonezas. Tai puikus pasirinkimas vėlyviems savaitgalio ar šventinės dienos pusryčiams. Tobulai tinka sunaudoti užsilikusius virtus kiaušinius.
Kiaušinių salotomis su lašiša įdaryti kruasanai: receptas
Patiekiant su šviežiais kruasanais ir salotų lapais, šis užkandis atrodo ne tik gardžiai, bet ir elegantiškai.
Ingredientai:
- 3 kruasanai
- 4 kiaušiniai (kietai virti)
- 0,5 raudonojo svogūno
- 80 g rūkytos lašišos
- Kelios šakelės krapų
- 1,5 valg. š. majonezo
- Keli salotų lapai
- Druska ir pipirai pagal skonį
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Pasiruošti visus reikalingus ingredientus.

2. Kietai virtus kiaušinius nulupti ir supjaustyti gabalėliais. Sudėti į dubenį.

3. Prie kiaušinių sudėti smulkiai kapotą svogūną.

4. Krapus taip pat smulkiai sukapoti ir sudėti prie kiaušinių.

5. Lašišą supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir sudėti prie kitų ingredientų.

6. Galiausiai sudėti majonezą, pagardinti druska ir pipirais.

7. Viską labai gerai išmaišyti.

8. Kruasanus perpjauti išilgai (nepjauti iki galo) ir įtiesti kelis salotų lapus.

9. Dėti paruoštos kiaušinių su lašiša masės.

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė