Ingredientai:
kiaulienos faršas (500 g.)
svogūnas
česnakas, 3 skiltelės
kiaušiniai, 2 vnt
miltai, 2 saujos
džiuvėsėliai
sūris
prieskoniai
Kaip gaminti:
Svogūną ir česnakus smulkiai sukapoti ir dėti į faršą, įmušti kaišinius ir suberti miltus. Viską gerai išmaišyti. Sūrį supjaustyti nedideliais gabaliukais. Iš faršo suformuoti kotletuką, į vidų įdėti sūrio gabaliuką, užlipdyti, kad sūris neišbėgtų. Kotletus išvolioti džiuvėsėliuose ir kepti aliejuje.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!