Moterims apie spalvas. Kokios jums tinka?

Turbūt pastebėjote, jog vienos spalvos jums tinka labiau nei kitos. Jaučiatės pasiklydusios spalvų paletėje? Jei vis dar nesuradote savo spalvų, šie patarimai kaip tik jums.

Tipai

Norėdamos sužinoti, kokios spalvos jums labiausiai tinka, pirmiausia turėtumėte nustatyti, kokiam moters tipui jūs priklausote: vasaros, rudens, žiemos ar pavasario. Tipas nustatomas pagal plaukų, akių ir odos spalvą. Priskyrusios save vienai iš šių kategorijų, jūs sužinosite kokių spalvų drabužiai, akių šėšėliai ir kokie papuošalai jums tinka.

„Vasara“

Šiam tipui priklauso moterys, kurių oda ir plaukai – šviesūs, o akys – mėlynos. Joms labiausiai tiktų šaltų spalvų, - mėlyni, pilki šėšėliai. Kalbant apie drabužius, „vasaros“ tipo moterims labiausiai tiktų šios spalvos: aviečių, tamsiai violetinė, mėlynai raudona, žaliai mėlyna, geltona, pilkšva ir pilka.

Reikėtų vengti oranžinės spalvos drabužių. Labiausiai jums tiks baltojo aukso ar sidabriniai papuošalai. Venkite geltonojo aukso papuošalų ir aksesuarų.

„Ruduo“

Jei jūsų plaukai kaštoniniai su vario atspalviu, oda – šviesi ir šlakuota, o akys žalios ar rudos, - jūs priklusote „rudens“ tipui. Jums labiausiai tiks skaisčiai raudonos, gelsvai pilkos, rudos, karamelinės, bronzos, gelsvai rausvos, chaki ir koralų spalvų drabužiai. Nedėvėkite juodos, tamsiai mėlynos ir rožinės spalvų rūbų.

Rinkitės rudos ar gelsvai pilkos spalvos šėšėlius ir auksinius ar odinius papuošalus. Jums taip pat labai tiks koralų papuošalai.

„Žiema“

Jūs priklausote „žiemos“ tipui, jei jūsų akys tamsiai rudos, melsvai žalios ar pilkai melsvos, plaukai – rudi, tamsiai rudi, melsvai juodi, balti ar pelenų spalvos, o oda – labai šviesi arba priešingai – persikinė ar dramblio kaulo atspalvio. Kaip ir „vasaros“ tipo moterims, jums labiausiai tiks šaltų tonų šėšėlių spalvos bei sidabriniai ar baltojo aukso papuošalai.

Tikrai neprašausite pro šalį vilkėdamos ryškių ir grynų spalvų drabužius. Jums tiks ryškiai balta, rožinė, ryškiai raudona, ir juoda spalvos.

„Pavasaris“

„Pavasario“ tipui priklauso moteys, kurios yra šiek tiek tamsesnio gymio, jų plaukų spalva yra tamsiai ruda, kaštoninė ar ruda su rausvu atspalviu, o akys – žalios, mėlynos ar šviesiai rudos. Vokams dažyti rinkitės šiltas spalvas.

Jums idealiai tiks aukso spalvos, rudi ar gelsvai pilki šėšėliai. Nedvejodamos galite dėvėti auksinius papuošalus ir aukso spalvos aksesuarus. Renkantis drabužius atkreipkite dėmesį į šias spalvas: dramblio kaulo, ryškiai geltoną, oranžinę, tamsiai žalią ir šviesesnių atspalvių mėlyną. Jums reikėtų vengti baltos, juodos ir bordo spalvų drabužių.

Sėkmės paieškose ir spalvingos nuotaikos!


Parengė Renata Lazickaitė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai