Now Reading
„Comedy Kasta“ vakaruose – humoras tiems, kas nežiūri televizoriaus

„Comedy Kasta“ vakaruose – humoras tiems, kas nežiūri televizoriaus

„Comedy Kasta“ vakaruose – humoras tiems

Laikas.lt
Justė Karpavičiūtė

Jau rytoj Vilniuje, kultūros bare „Kablys“, įvyks dar vienas išskirtinis humoristų „Comedy Kasta“ standupų šou. Šį karta „Kasta“ vilioja humoro mėgėjus ne tik nauja programa, bet socialiniuose tinkluose savo įžvalgomis pagarsėjusio Karolio Jachimavičiaus standupu ir paslaptingu svečiu, kurio pavardės išduoti nenori, bet tikina, kad jis – daug patirties turintis ir žinomas humoristas.

„Kiekvieną kartą žiūrovams siūlome vis kitokią programą, naujus standupus. Komandos branduolys išlieka tas pats, tačiau visada kviečiame svečių, papildančių mūsų komandą“, – sako Marius Čižauskas, „Comedy Kastos“ vakarų organizatorius.

Pasak jo, „Comedy Kastos“ pasirodymus, pačių vadinamus susirinkimais, periodiškai rengia keistos auros klube „Kablys“. Be to, „Kasta“ standuperiai visada kviečia norinčius pasirodyti iš anksto registruotis arba lipti ant scenos „Open mic‘o“ metu.

„Mūsų auditorija yra tie žmonės, kurie nežiūri televizoriaus. Televizija formuoja tam tikrą humorą, o mes siūlome visai kitokį požiūrį – nekalbame banaliai, bandome pažiūrėti į humorą iš įvairių pusių, įvairiomis formomis“, – pasakoja Marius.

Spalio 16 d. įvyksiančiame antrajame „Comedy Kastos“ naujojo sezono susirinkime pasirodys Karolis Vincentas Jachimavičius, Audrius Janulis, Dominykas Klajumas, Domas Raibys, Olegas Surajevas, Lukas Šidlauskas ir minėtasis paslaptingas svečias.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat siūlome paskaityti interviu su „Comedy Kastos“ standupere Marija.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top