„Talentų banke“ – išradingoji Indrė ir jos papuošalai (foto)

Laikas.lt

Džiaugiamės „Talentų banke“ pristatydami dar vieną išradingą jauną žmogų. Tai – papuošalų kūrėja Indrė, besislepianti po „BarIn“ vardu.

„Jau būdama maža namuose rastus senus karoliukus, medžiagos pluoštus ir sagas jungdavau į krūvą – kurdavau kažką, kas man patikdavo, kas būdavo gražu ir originalu“, – apie savo kūrybos kelio pradžią pasakoja šiandieninė „Talentų banko“ herojė.

Ilgainiui mergina sukūrė tiek darbelių, jog tiesiog nebeturėjo, kur jų dėti, todėl savo kūryba pradėjo dalintis su kitais – juos pardavinėti.

„Tikiu, kad daiktelis, pagamintas su visa širdimi, visada neš sėkmę. Užsiimu įvairiomis technikomis, dažnai mėgstu save išbandyti naujose srityse. Kad sukurčiau savo  papuošaliukus naudoju daug įvairių detalių: nuo sagų iki vielos, nuo karolių iki medžiagos. Tikiu, kiekvienas papuošalas turi rasti savo šeimininką, jei papuošalas dar neparduotas, vadinasi, šeimininkas dar jo tik ieško“, – šypsosi Indrė, kurios kūrybą šiandien atiduodame jūsų teismui. Daugiau merginos darbų rasite galite čia.


 

aksesuarai, BartIn, Indrė, papuošalų, papuošalų kūrėja, talentu bankas

Naujausi komentarai
Diana
2014-01-30, 12:08
savotiskai grazu taip :)
Indrė
2013-12-26, 14:33
Daugiau darbelių galite rasti čia: https://www.facebook.com/BarIn.Papuosalai :}
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai