Now Reading
„Studio 9“ lapkritis – nuo austro Wolfram Amadeus vizito iki „Golden Parazyth“ pop selekcijos

„Studio 9“ lapkritis – nuo austro Wolfram Amadeus vizito iki „Golden Parazyth“ pop selekcijos

„Studio 9“ lapkritis – nuo austro Wolfram Amadeus vizito iki „Golden Parazyth“ pop selekcijos

Laikas.lt

Ne vieną įsimintiną naktį savo lankytojams spalį pasiūlęs sostinės šokių salionas „Studio 9“ žengia į lapkritį. Prekybos centre „GO9“ įsikūrusi kūrybinė erdvė šį mėnesį klubinėtojus vilios subalansuota programa, kurios pagrindiniai akcentai – net dviejų Niujorko įrašų kompanijos „DFA Records“ atstovų vizitai ir turiningos šeštadienio naktys.

Lapkričio 7 d. į pasimatymą pakvies Liudas St. Stereo bei rudens „Preliudai“ šokių aikštelėje. Kiekvieną savaitgalį radijo stoties „Zip FM“ eteryje pradedantis didžėjus autorinės laidos metu kalbino Eddie C, Trickski, Troy Pierce ir būrį kitų iškilių klubinės kultūros veikėjų iš viso pasaulio. Šį penktadienį į studiją užsuks, o vėliau šokius „Studio 9“ užkurs austras Wolfram. Iš Vienos atvykstantis šokių muzikos chuliganas dėl sunkaus savo charakterio pelnė kultinės „DFA“ šeimos palankumą ir tapo jos įgaliotu atstovu Europoje.

Tuo tarpu artimiausią šeštadienį koncertą salione surengs ir jo metu naują singlą „Believe In Love“ pristatys nu disco kolektyvas „Proper Heat“. Kitų metų pradžioje pasirodysiančio antrojo grupės albumo šauklio premjera taps ir krikštu dviems jos nariams, o tai žada dar daugiau diskotekinio karščio scenoje.

Lapkričio 14 d. šokių salione vėl įsikurs „Bordelis“, tradiciškai žadantis daug raudonos spalvos ir dar daugiau aistrų. Kartu su jau pagarsėti spėjusiais jo veikėjais Milda Metlovaite bei Kasparu Stundžiumi laisvo elgesio namuose debiutuos du nauji personažai – sostinės naktinio gyvenimo vilkas Tomas Boo ir prie „Studio 9“ pulto dar nematyta plaštakė iš pajūrio Agnė Tikki.

Lapkričio 15 d. „Studio 9“ durys plačiai atsivers iš Kauno į Vilnių persikėlusio multimedijų ir muzikos festivalio „Insanitus“ dalyviams bei visiems prijaučiantiems vizualiajam menui. Antroji šį rudenį kūrybinė „Miracles“ bendruomenės naktis šįkart taps ir oficialia „šviesos parodos“ dūzge.

Lapkričio 21 d. į Vilnių atvyks ir itin ryškius klubinės kultūros veidus pristatančios renginių serijos „Charisma“ antrąjį epizodą papuoš jau minėto „DFA“ kooperatyvo primadona Nancy Whang. Šių dienų Niujorko disco scenos karalienė savo balsu įgarsino ne vieną visada madingos įrašų kompanijos leidinį ir dėl to ne veltui yra vadinama šios įtakingos kūrybinės komunos mūza.

Lapkričio 22 d. į „RAPetizer” puotą pakvies DJ Mamania bei DJ Swix. Naujajame sezone po skirtingus Amerikos miestus ir jų skambesį keliaujantys hip-hopo žinovai žada užsukti į saulėto Los Andželo getus.  
Lapkričio 28 d. vėl sujudės žemų vibracijų skambesį pristatančio „Corpus“ sienos. Jas stumdys būrys vietinių šėšėlių su tamsaus projekto iniciatoriais Illestpeace ir Donatu Chipak priešaky.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Lapkričio 29 d. įspūdžių kupiną mėnesį užbaigs staigmena kokybiško popso gerbėjams – po itin sėkmingos pirmosios nakties į „Studio 9“ kraustosi praėjusio dešimtmečio pradžios hitams dedikuota renginių serija „We Love Pop“. Kartu su jos rezidentais netikėta savo selekcija pasidalins lietuviškos elektronikos šviesulys „Golden Parazyth“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top