Grupė „Keymono“ pristato naują dainą „Go“

Neringos Rekašiūtės nuotr.

Paskutinius trečiojo albumo „Time capsule“ štrichus dėliojanti grupė „Keymono“ savo klausytojus šią savaitę pradžiugins naujutėlaičiu kūriniu - visiškai naujo skambesio, pozityvia energija spinduliuojančia daina „Go“.

„Kartais mūsų mintys, emocijos tarsi užrakina viduje, tad mes bijome pajudėti iš vietos ir pradėti kažką daryti. Dažniausiai stabdo abejonės dėl ateities ar praeityje patirtos nesėkmės. Daina „Go“ – apie tai, kad kartais mums reikia tiesiog atsiriboti nuo savo minčių, aplinkos įtakos, atsistoti, sau pasakyti „GO” ir pradėti veikti!“ - apie dainos reikšmę pasakoja „Keymono“ nariai.

„Go“ – pozityvi, šviesi ir lengva daina, o ir gimė ji iš labai šiltos, kiek netikėtos situacijos. Kaip pasakoja „Keymono“ narys Aurimas Rimeikis, įkvėpimas šiai dainai jį užplūdo ryte, įsijungus senus Alvydo padovanotus vargonėlius. „Grojau žiūrėdamas į gretimai gyvenančių žmonių langus, stėbėjau, kaip jie pradeda naują dieną. Jaučiausi lyg kine, buvo įdomu įsivaizduoti kaip žmonės, išskirti mūrinės sienos, sėdintys prie kompiuterių, ilgesingai susirašinėja, mano, jog yra toli vienas nuo kito. O iš tiesų jie galėtų iškišti galvas pro langus ir taip susitikti, pasikalbėti“.

Pasak grupės narių, šia daina jie nori priminti visiems, jog reikia tiesiog atsikelti ir eiti pro duris, kur atsiveria įdomus ir dar nepatirtas pasaulis.

„Keymono“ nariai pasakoja, kad „Go“ nuo kitų dainų skiriasi tuo, jog čia panaudotas instrumentas, kurio neišgirsite nei viename ankstesniame grupės kūrinyje. Šis vintažinis Itališkas sintezatorius/vargonas sudaro beveik visą naujos „Keymono“ dainos muzikinį pagrindą.

Su niūriais rudens apsireiškimais „Keymono“ alsuoja pozityvumu ir šiluma, grupė kviečia nebijoti, pakilti, veikti ir mėgautis, matyti pasaulį jų akimis.

Kaip visada, naująja daina „Keymono“ nesivaržydami dalinasi su visais savo kūrybos gerbėjais.

Alvydas Mačiulskas, Aurimas Rimeikis, daiva starinskaitė, elektroninė muzika, GO, KeyMono, lietuviska muzika, Marijus Aleksa, muzika

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai