Now Reading
Atidaryta nauja vieta stilingiems vyrams – „Vyrų skyrius“

Atidaryta nauja vieta stilingiems vyrams – „Vyrų skyrius“

Atidaryta nauja vieta stilingiems vyrams – „Vyrų skyrius“

Vilniuje duris atvėrė nauja socialinė erdvė, aprūpinanti vyrą nuo galvos iki kojų, nuo fantazijos iki emocijos, skirta ir orientuota į vyrus, bet labai aktualiai patraukli ir moterims – „Vyrų skyrius“.

„Visi puikiai žinome kaip vyrai nekenčia ilgų prekybos centro takų, kaip nemėgsta milijono nekokybiškų pasirinkimų, kurie gula ant pečių net ir tada, kai darbai ar visuomeniniai pilietiški sprendimai ilsisi laisvo laiko šešėlyje. Vyrų skyriaus idėja yra sutaupyti laiką ir suteikti galimybę viskuo pasirūpinti vienoje vietoje, kur prie apsipirkimo gali gauti stiliaus, protokolo ir netgi gyvenimiškų patarimų, sėdint prie židinio ir iš krištolo taurės guršknojant viskį su ledu. Nes tai emocija, tai idėja, tai priedas prie vienintelio ir geriausio Vyrų boutique“, – sako vietos viena iš įkūrėjų Gabija Milašiūtė.

Naujos vietos apžiūrėti ir atidaryti susirinko bene gražiausi vyrai Vilniuje, kurie įvertino ne tik išskirtinį vietos interjerą, bet ir asortimentą.

„Savo idėjos išskirtinumą mes sukūrėme dar praeitą gūdžią žiemą gvildendami klausimus, susijusius su tuo, ko reikia vyrams. Mums svarbu vyrui pasiūlyti kokybišką ir išskirtinį produktą. Labai kruopščiai renkamės savo lentynų ir pakabų turinį, norime pasiekti geriausio rezultato ir dirbti su vienais iš geriausių“, – pasakojo Milda Metlovaitė, besirūpinanti naujos vietos prekių asortimentu.

Lentynose ir kabyklose išrikiuoti laukia Lietuvos dizainerių ir kūrėjų – Kristinos Kruopienytės, Lilijos Larionovos, Renatos Mikailionytės ir prekės ženklų „Rockenbau“, „Vielius“, „Black banana“, „Maple Propeller“, „Distyled“, „Smart Boby“ rūbai ir aksesuarai, Aisčio Mickevičiaus kurti kvepalai, Hipster.lt barzdos priežiūros priemonės ir daug daug kitų, tik vyrams skirtų produktų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Asortimentas bus nuolat atnaujinamas ir pildomas ir ne tik Lietuvos, bet ir kitų Europos kūrėjų vyriškais produktais. „Mes pasirengę išklausyti vyrų ir atsižvelgsime ko jiems reikia, kas jiems aktualu“, – papildė Milda Metlovaitė.

Interjerą kūręs dizaineris Tomas Knizelis sako, kad svarbiausia jam buvo užduotis sukurti tokią atmosferą, kuri būtų vyriška, natūrali ir funkcionali. „Man svarbu, kad daiktai būtų kuo natūralesni ir funkcionalūs. Man patinka prikelti senus, jau išmetimui paliktus, daiktus naujam gyvenimui. Dėl to čia atsirado ir stelažai iš išmetimui paruoštų plokščių, metalo, šviestuvas – iš nebenaudojamo medžio pjūklo. Jiems prikelti naudojau natūralią priemonę – ugnį“, – pasakojo T.Knizelis.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top