Now Reading
Naujosios klubinėtojų kartos dievukai „zipins“ festivalio „Galapagai“ paplūdimyje

Naujosios klubinėtojų kartos dievukai „zipins“ festivalio „Galapagai“ paplūdimyje

Naujosios klubinėtojų kartos dievukai „zipins“ festivalio „Galapagai“ paplūdimyje

Liepos 30 d. festivalio „Galapagai 2016“ paplūdimį užims ZIP FM radijo laidos „DEWFORANIMALS“ didžėjų komanda, atstovaujanti vasarišką elektroninę šokių muziką bei šiuolaikinio hip hopo įdomybes.

„Laukia aštuonios valandos pozityvios elektroninės muzikos gražiame paplūdimyje – mūsų festivalio „lagūnoje“. Ten yra ir smėlio, ir medžių pavėsio, ir didžiulis pantoninis plaustas, ant kurio vyksta diskoteka. Žmonės šoka visur – ežere, ant kranto, ant plausto. Šiemet ten įsikurs „ZIP FM BEACH STAGE“. Jų scena veiks šeštadienį nuo 11-os iki 19 valandos“, – pasakojo „Galapagų“ organizatoriai.

Naujosios klubinėtojų kartos vėliavnešiais tituluojami ZIP FM vakarinio eterio atstovai „DEWFORANIMALS“ pasirodys keturiese: šiuolaikinio hip hopo ir ritmenbliuzo ritmais dalinsis Dom Conner, pietietiškų ritmų dermę su pogrindžio klubine muzika įrodys „Galapagų“ paplūdimio sceną jau išbandęs Justicious su savo alter-ego šokių muzikos projektu „Boikafé“, Daiva Davai žadins saulę judriais ir atidžiai išieškotais house, garage ir disco muzikos ritmais, o komandos vizualininkas ir Londono internetinės radijo stoties „Radar Radio“ laidos „Tactic Signals“ atstovas DJ JM pristatys energingą ritminės club muzikos programą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Festivalis „Galapagai 2016“ vyks Zaraso ežero saloje paskutinį liepos savaitgalį – 29 ir 30 dienomis. Iš viso veiks net 8 scenos, jose pasirodys 80 atlikėjų, tarp jų – „Milky Chance“, „Gorgon City Live“, Silvana Imam, Shakka, „Lilas ir Innomine“, „Leon Somov & Jazzu“, „BA.“ ir kiti. Bilietus galima įsigyti festivalio puslapyje galapagai.lt ir „Tiketoje“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top