Now Reading
Kalėdinės dovanos dviem: idėjos 2018-iesiems

Kalėdinės dovanos dviem: idėjos 2018-iesiems

Kalėdinės dovanos dviem: idėjos 2018-iesiems

Jau sudarėte kalėdinių dovanų sąrašą? Veikiausiai ten tikrai yra ne viena ir ne dvi poros. Tad kam pirkti dovaną kiekvienam atskirai, jei iš karto galima padovanoti dovaną dviem? Pasirinkę šį variantą, nupirksite vertingesnį daiktą ar dovanų čekį, nei, pavyzdžiui, pirkdami dvi atskiras dovanas, sutaupysite šiek tiek laiko. Tad kokios kalėdinės dovanos dviem galėtų pretenduoti į pačias geriausias?

1. Kulinarijos pamoka ar net kursai. Mokytis gaminti – niekad ne vėlu, o štai kulinarinės pamokos padės smagiai praleisti laiką ir sužinoti daug naudingos informacijos. Tai gali būti ir sušių, ir sūrių, ir desertų gaminimo pamoka. Jei numanote, kad tokio tipo kalėdinės dovanos draugams gali nepatikti, dovanokite kvietimą į degustaciją ar vakarienę. Vakarienė dviem Vilniuje – skamba įprastai, bet kartu ir viliojančiai.

2. Klasikinis stalo žaidimas. Tai jau tradicinė, tačiau vis dar smagi dovanos dviem idėja. Daugelis klasikinių stalo žaidimų padės porai sustiprinti tarpusavio santykius, o galbūt dovanos teikėjai ir dovanos gavėjai susiorganizuos dvigubą pasimatymą ir surengs žaidimų vakarą.

3. Iškylų krepšys.
Kuri gi pora nenorėtų dovanų gauti klasikinio pinto iškylų krepšio, tobulai papuošiančio šeimos nuotraukas? O jei į krepšį dar įdėtumėte butelį gero vyno ir sūrių rinkinį, dovanos vertė išaugtų kone dvigubai. Tai beveik tobulas kalėdinės dovanos draugams variantas.

4. Bilietai į humoro šou arba į komediją kino teatre. Kaip pasakoja Chaunie Brusie iš portalo Babble.com, viena iš geriausių dovanų, kurią ji dovanojo tėvams, buvo bilietai į humoro šou. Tai buvo nauja ir kitokia dovana, kurios tėvai patys sau niekada nebūtų nusipirkę.

5. Picos kepimo akmuo.
Skamba įdomiai, tiesa? O gal jau patiems teko išbandyti patogesnį būdą picai kepti? Keraminiai akmenys skirti picoms ir kitiems gaminiams iš miltų kepti. Jie ypatingi tuo, kad efektyviai absorbuoja drėgmę ir padeda tolygiai pasiskirstyti šilumai. Dovanos gavėjai pamirš, ką reiškia kepti picą nepatogioje orkaitės kepimo skardoje ir dažniau keps picą patys, o ne užsisakys į namus iš artimiausios picerijos. Beje, prieš pirkdami šią dovaną, atkreipkite dėmesį į picos kepimo akmens skersmenį ir kokybę.

6. Vienodos pižamos jai ir jam. Jei ieškote dar vienos praktiškos kalėdinės dovanos porai, dovanokite pižamas. Tik tokiu atveju turite būti tikri, kad jie tikrai jas dėvi, o ne, pavyzdžiui, miega su paprastais marškinėliais ir trumpikėmis. Galima paieškoti subtiliais žiemos ar kalėdiniais raštais puoštos pižamos – šiaip ar taip šiuos drabužius dėvime šaltuoju metų laiku.

7. Tapybos užsiėmimas. Tapyba – puiki terapija poroms. C. Brusie prisimena matytą idėją, kai grupelė žmonių susirinko į vyno-tapybos vakarą, kurio metu ne tik mėgavosi vynu, bet ir kūrė įspūdingus meno šedevrus.

8. Dovana dviem su nakvyne ir SPA procedūromis. Dovanų su nakvyne pasiūlymų – tiek daug, tad jei tik biudžetas leidžia, dovanokite tokią dovaną, juo labiau, kad galite rasti įvairių ypatingų savaitgalio dviem akcijų. Klasikinis pasirinkimas – nakvynė Druskininkuose, Palangoje/Klaipėdoje ar Birštone, nauji poilsio „taškai“ – Molėtai, Anykščiai, Pakruojis ir kt.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

9. Vienodi papuošalai. Puiki dovanos porai idėja – vienodos, tik, pavyzdžiui, skirtingų spalvų – baltos jai ir juodos jam – apyrankės iš natūralių akmenėlių. Galite rinktis ir kitus papuošalus.

10. Auklė į namus. Jei pora turi vaikų, galime garantuoti, kad ši dovana niekada neišeis iš mados. Dovanodami bet kurį dovanų čekį, pridėkite ir auklės paslaugas – tegul pora pasimėgauja buvimu dviese. O tie, kurių kalėdinis biudžetas šiemet stipriai „šlubuoja“, draugų poras gali apdovanoti vien tokiais dovanų kuponiukais.

Tad drąsiai rinkite dovanas ne kiekvienam atskirai, bet porai – išleisite mažiau, o nudžiuginsite – labiau nei tikėjotės, ir iškart abu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top