Now Reading
Geriausias pasirinkimas jūsų virtuvėje – daugiau galimybių

Geriausias pasirinkimas jūsų virtuvėje – daugiau galimybių

Geriausias pasirinkimas jūsų virtuvėje – daugiau galimybių

„Franke“ maišytuvas (nuotr. Gamintojo)

Vandens maišytuvą, kaip ir plautuvę, renkamės ilgam. Vokietijoje paskaičiuota, kad žmogus per savo gyvenimą turi tris virtuves, o virtuvinį maišytuvą kasdien atidaro ir uždaro vidutiniškai 90 kartų.

„Manau, kad virtuvinį maišytuvą turėtumėte pasirinkti gerą, patikimą, funkcionalų ir, žinomą, tokį, kuris mums tiktų ir patiktų, – kalba „Franke“ atstovas Lietuvoje Remigijus Nacevičius. – Jums reikia apsispręsti, kokio pageidaujate pagal funkciją ir dizainą“.

Ištraukiamas dušelis, srovės perjungimas į dušo režimą, taupymo funkcija – tai tik maža dalis funkcijų, su kuriomis teks susipažinti.

„Renkantis maišytuvą pagal funkciją, svarbu įsivaizduoti, kurios jums yra pačios svarbiausios, – siūlo R. Nacevičius. – Neskubėkite ir viską apgalvokite“.

Dizainas ir paviršiai – taip pat svarbūs aspektai. „Juk smagu, kai viskas suderinta ir įsilieja į bendrą vaizdą, – teigia ekspertas.

„Franke“ suteikia galimybę rinktis nerūdijančio plieno korpusą, nerūdijančio plieno atspalvį, dažytą, chromuotą, įvairių metalų atspalvį, granitinių spalvų atspalvį ir daug kitų paviršių bei dizaino modelį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

R. Nacevičius siūlo atkreipti dėmesį į maišytuvus nerūdijančio plieno korpusu – jų paviršius nėra padengtas mikronų sluoksniu, chromu ar kita medžiaga, o korpusas – vientisas, iš nerūdijančio plieno.

„Tai reiškia, kad galite maišytuvą valyti įvairiomis priemonėmis, jo paviršius atsparus braižymams ir mechaniniam poveikiui, – sako R. Nacevičius. – Taip pat „Franke“ kataloge jūs galite rasti maišytuvus, statomus prie lango; jie lengvai nusilenks, kai norėsite jį atsidaryti“.

Pasak R. Nacevičiaus, sunku išskirti patį svarbiausią principą, kuris padėtų išsirinkti virtuvinį maišytuvą. „Manau, kad aukštas, nerūdijančio plieno korpuso maišytuvas su ištraukiamu dušeliu ir srovės perjungimu yra universalus variantas, – patirtimi dalinasi „Franke“ atstovas. – Nerūdijantis plienas dera prie bet kurios spalvos, atrodo solidžiai, ištraukiamas dušelis padidina galimybes prisipilti talpas nekeliant jų į plautuvę, o srovės perjungimas padeda geriau nuplauti nešvarumus. Bet kuriuo atveju, tarp „Franke“ maišytuvų rasite tai, ko ieškote“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top