Dažniausios stiliaus klaidos. Kokios jos?
2019-02-12, 16:57
Na o gal taip https://www.tinkers.lt/ :)
ana
2013-08-12, 18:20
na, tie kurie sako kad turginė prekė nesiskiria nuo vardinės akivaizdžiausiai nėra turėja gero ,,brendo" drabužio. ir nemanau, kad Rita kalbėjo apie Vero modą ar Zarą, kur kokybė abejotina, bet pabandykite panešioti kokius wrangler ar bershka džinsus ir tad ajau apie kokybę bus galima pradėti kalbėti...
Eglija
2013-08-12, 12:48
Kuo skiriasi turginė prekė nuo populiarios parduotuvės prekės?Kaina-taip, kokybe ir grožiu- tikrai ne. Nesuprantu kam pirkti brangiausius drabužius ir panešiojus juos kartą ar du vėl bėgti pirkti vero moda drabužių ar kito š. Geriau , mano mielos mados pakalikės, paskaitykit knygą ar eikit dirbti nebesilakavusios nagučių ir nebesišviesinusios plaukų.
2013-08-12, 00:27
o man ir kaip xsxx px ant stiliaus)))svarbiausia kad man patogu ir man patinka o kam mano apranga ne patinka ajna jie visi ant organo(rusiskai)
2013-08-12, 00:17
o apie Rita visai patyliu:D suplosiu 50stukiu uz suknyte nuo kurios apsivemt galima,bet svarbiausia isskirtine busiu:D pisec vienu zodziu:D as zvejys ir kad issiskirt is zveju man butinai reikia pirkt auksine meskere nes as busiu tarp zveju pats stilingiausias:D pipeeec net mano kojines is gariunu pasijuoke
2013-08-12, 00:09
Lina as matau tu esi is 'tu' UZSIDESIU BULVIU MAISA,svarbiausia kad jis butu nuo vero moda:D kokybe nesiskiria beveik nie kuo nebent silka pirkt...neatsimenu ka bet zymu ale dizaineri prigavo(kinai siuvo uz kapeikas is turgines medziagos) savikaina suknes ar bulviu maiso 2-5 eu parduoda uz 2-5k ))
xsxx
2013-08-11, 23:09
o man px iskur as perku man svarbu buti apsirenguisiam ir nesvarbu kaip atrodai kitiems man svarbu kaip pats jauciuos. o mergos dazniausiai visada stengiasi issiskirti nuo kitu merginu ir dazniausiai persistengia :D graziausios merginos buna tada kaip buna apsirengusios paprastai ir neisokanciai :D
xsxx
2013-08-11, 23:09
o man px iskur as perku man svarbu buti apsirenguisiam ir nesvarbu kaip atrodai kitiems man svarbu kaip pats jauciuos. o mergos dazniausiai visada stengiasi issiskirti nuo kitu merginu ir dazniausiai persistengia :D graziausios merginos buna tada kaip buna apsirengusios paprastai ir neisokanciai :D
Lina
2013-08-09, 14:39
Turgaus drabužiai dažniausiai būna neskoningi, perkrauti blizgučiais , ryškiom spalvom ir kvailais bei atsibodusias raštais, drabužius aš perku arba žymių vardų parduotuvėse arba taip vadinamame "skuduryne" . Turgaus drabužiai dažniausiai yra senų madų ir ką tik praėjusių "trendų" . Jei nori gali savo senus kad ir mamos ar močiutės drabužius persiūti ir perdaryti į stilingus, bet kiek pirkdavau ankščiau turguje tai ir prasta kokybė ir kai į miestą išeidavau matydavau dar apie 10 merginų taip pat apsirengusių.
to To Rita
2013-08-08, 10:27
Tai niekas nesako, kad turguje ne drabuziai - ir siltu buna, ir patogiu. Bet kalbama apie stiliu - tai yra originalumas, autentiskumas, nesikartojimas ir nemegdziojimas kazko. Jus galite apsirengti madingai - kaip visi, bet tai tikrai nebus stilinga. Stilingi yra tie, kurie atrodo isskirtinai - bet joks turguje pirktas rubas tokiu nebus, nes jus atrodysite lygiai taip pat, kaip ir tukstanciai kitu, turguje pirkusiu toki pati ruba. Vieni megsta rubais isreiksti savo asmenybe - jie ir yra stilingi. Kiti labiau megsta pasislepti minioje, likti "madingais" - tokiais kaip dauguma.
Dagnė
2013-08-08, 01:07
Na, tai, kas čia paminėta.. hm.. toli gražu neatspindi realybės. Čia tik menka dalis viso to, ko nereikėtų kartais daryti. Perskaičius straipsnio pavadinimą iškarto tikiuosi daug naudingų patarimų, tačiau randu tik menkniekį, kurį žinojau nuo tada, kai pradėjau suprast, kad bet kaip rengtis tiesiog negaliu, nes esu mergina. Daug dailių drabužėlių randu ir turguje, ir parduotuvėse, ir net, taip vadinamuose, skudurynuose. Ir visur drabužiai vienodi, tik skiriasi jų kiekiai. O suprantantis madą gali ir pataupyti, nes ras pigesnę, tačiau, kartais, net keliskart geresnę prekę ne žymių vardų parduotuvėse, o ten, kur kai kurie net koją įkelt bijo. ;)
Diana
2013-08-07, 20:11
Tikrai ne visas dažniausias klaidas paminėjo. Vien centre galima prisižiūrėti panelių vien su timpomis ir trumpa palaidine žiemą ir šortukais, atidengiančius pusę užpakalio vasarą
To Rita
2013-08-07, 20:10
o jau iš turgaus drabužiai tai jau nebedrabužiai? Galima rasti ten ir gražių rūbų net gražesnių nei parduotuvėje, bet jei niekada tokių nematėte, tai nereikia visus turgaus drabužius taip vadinti,nes kartais jūsų minėtų "turginių" neatskiria nuo parduotuvinių, jei žmogus turi skonį, tai ar turginiai ar originalūs atrodys madingai ir gražiai..
Ugnė
2013-08-07, 14:58
Rita, visiškai Tau pritariu!
Rita
2013-08-07, 11:16
Pieva apie prekinius zenklus. Originaliu rubu etiketes viduje, jokiu uzrasu is isores. O blizgantys ryskus prekiniai zenklai dazniausiai byloja apie turgine kilme. Taciau stilinga apranga ir turgine apranga niekada nebuvo suderinami dalykai. Taigi informacija kaip ir niekine.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai