Now Reading
Muzikos festivalyje „Loftas Fest“ – techno scena ir šokiai iki ryto

Muzikos festivalyje „Loftas Fest“ – techno scena ir šokiai iki ryto

Muzikos festivalyje „Loftas Fest“ – techno scena ir šokiai iki ryto

Rugsėjo 8-9 d., jau šeštus metus Vilniaus Naujamiesčio rajone vyksiantis urbanistinis muzikos ir menų festivalis „Loftas Fest“, šiemet visus kviečiantis su šūkiu, kad miestas turi akis ir ausis, kai „Loftas“ atveria duris, muzikos gerbėjų nenuvils. Šiais metais festivalyje muzika skambės net penkiose scenose. Viena jų – dedikuota techno muzikos gerbėjams.

Industriniame garaže, techno scenoje, pavadinimu „Burn Stage“, pasirodys net dvylika techno muzikos atlikėjų ir didžėjų. Techno scena festivalyje improvizuotas duris abi dienas atvers nuo 22 valandos vakaro.

Penktadienį šioje scenoje pasirodys „Roudtraxx“, duetas „Tylios Naktys“, „Double Top“, „Muddy Waters“, „Efcology“ ir „Kemran“. Šeštadienio programoje numatyti Doctah Haus, Jack Krass, Alex Krell, „Mist“, Tamsis (Live) ir Narti pasirodymai.

Planuojama, kad abi dienas šokiai techno scenoje vyks iki paryčių – 6 valandos ryto, tačiau už šios scenos programą atsakinga „Play4n4“ komanda žada, kad jei šokėjai skirstytis neskubės – vakarėlis gali ir prasitęsti.

Techno scena „Burn Stage“ bus nemokama, kaip ir dar trys „Loftas Fest“ muzikos scenos. Taip pat nemokamoje „Kalnapilis presents: Europavox Stage“ pasirodys net 10 grupių iš 8 Europos šalių: „Úlfur Úlfur“ iš Islandijos, „Noiserv“ iš Portugalijos, „Black Oak“ iš Nyderlandų, „Mork“ iš Vangrijos, „NOËP“ ir „vonKuusk“ iš Estijos, „Ezeri“ iš Latvijos ir dvi grupės iš Lietuvos – „ba.“ bei „Solo Ansamblis“.

„What’s Next in Music?“ scenoje taip pat pasirodys daugiau nei 10 grupių iš visos Europos: lietuviai „Timid Kooky“, „Deeper Upper“, „Sheep Got Waxed“, „Meandi“, „jautì“ ir „SillyCut“, taip pat škotas „Melvitronica“, baltarusiai „Awlnight“ ir „Senary“ bei latviai „Bandmaster“.

Mokama bus vienintelė – vidinė „Loftas Fest“ scena. Joje pasirodys pagrindinės šių metų festivalio žvaigždės: amerikiečių reperis „Mykki Blanco“, norvegų elektronikos kūrėjas „Lindstrom“, britas „PAULi.“, danai „Av Av Av“, iš Tel Avivo atvyksiantys „Echo&Tito“. Šioje scenoje klausytojų lauks ir populiariausių Lietuvos atlikėjų pasirodymai. Po ilgos pertraukos į muzikos pasaulį būtent „Loftas Fest“ grįš grupė „Happyendless“, taip pat gros Mesijus, Deep Shoq, Anna Hanna, Daugvinas, Samuel Tange, Lsar, Boikafé.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Bilietai į festivalį jau prekyboje. Juos įsigyti galima čia: goo.gl/4PT4PJ

Pigiausius bilietus į „Loftas Fest“ gali įsigyti „LDK“ – „Lofto draugo kortelių“ savininkai. Įsigiję „LDK“ kortelę jie gaus specialų nuolaidos kodą su kuriuo bilietą į festivalį galės įsigyti net 20% pigiau.

Šiemet „Loftas Fest“ festivalyje ir vėl džiaugsis ne tik muzikos gerbėjai. Vilniečių ir miesto svečių taip pat lauks, kvapą gniaužiantys meno performansai ir spektakliai, Lietuvos ir užsienio meno kūrinių parodos po atviru dangumi, naktinė mados mugė, kino teatras ir dar daugiau.

Daugiau informacijos: www.menufabrikas.lt/loftas-fest

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top