Now Reading
Vegetariški balandėliai

Vegetariški balandėliai

Vegetariški balandėliai

Jums reikės:

morkos – 1-2
svogūnai – 1-2
ryžiai – 1/2 stiklinės
kopūstas
jūros druska – 1-2 šaukštai
Pomidorų sultys – 1/2 stiklinės
miltai – 3 šaukšteliai
Alyvuogių aliejus
Grietinė

Kaip gaimnti:

Stambiai sutarkuotas morkas kepkite kartu su smulkiai supjaustytais svogūnais aliejuje, kol pagels. Nuplautus ryžius išvirkite pasūdytame vandenyje, sumaišykite su morkomis ir svogūnais. Kopūsto lapus 5-6 min. pavirkite verdančiame vandenyje, atvėsinkite išdėliokite ant stalo. Į kiekvieną kopūstlapį įdėkite nedidelį kiekį ryžių, morkų bei svogūnų mišinio ir suvyniokite į suktinukus. Balandėlius dėkite sluoksniais  į puodą aukštais kraštais, įpilkite nedaug karšto vandens, įdėkite sviesto, miltų, supilkite pomidorų sultis, įberkite druskos ir troškinkite ant mažos ugnies. Išvirtus balandėlius sudėkite į dubenį, apliekite padažu, kuriame troškinosi, ir grietine.

Skanaus!

See Also
Kukurūzų blynai su avokadų padažu

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top