Jums reikės:
baklažanas- 1
pomidoras – 1
raudonoji paprika – 1/2
aliejus – 2 šaukštai
česnakas – 3 skiltelės
pievagrybiai – 6
Druska, juodieji pipirai
Kaip gaminti:
Nulupkite baklažano žievę. Perpjaukite jį išilgai, o tada kiekvieną puselę – dar į tris dalis. Pomidorą ir pievagrybius perpjaukite pusiau. Paprikos puseles nesmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, tada daržoves pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ar kitais prieskoniais, kuriuos mėgstate. Pagardinkite tarkuotais česnakais. Užpilkite aliejaus, kad daržovės neapdegtų virš žarijų, o prieskoniai liktų ant daržovių. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis, užmaukite daržoves ant iešmų ir iškart kepkite.
Skanaus!