Jums reikės:
baklažanas- 1
pomidoras – 1
raudonoji paprika – 1/2
aliejus – 2 šaukštai
česnakas – 3 skiltelės
pievagrybiai – 6
Druska, juodieji pipirai
Kaip gaminti:
Nulupkite baklažano žievę. Perpjaukite jį išilgai, o tada kiekvieną puselę – dar į tris dalis. Pomidorą ir pievagrybius perpjaukite pusiau. Paprikos puseles nesmulkinkite. Viską sudėkite į dubenį, tada daržoves pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ar kitais prieskoniais, kuriuos mėgstate. Pagardinkite tarkuotais česnakais. Užpilkite aliejaus, kad daržovės neapdegtų virš žarijų, o prieskoniai liktų ant daržovių. Viską kruopščiai išmaišykite rankomis, užmaukite daržoves ant iešmų ir iškart kepkite.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!