Now Reading
Svogūnų – špinatų pyragas

Svogūnų – špinatų pyragas

Svogūnų - špinatų pyragas

Ingredientai:

špinatai (didelė sauja)

svogūnai (0,5 kg)

pienas (0,5 stiklinės)

bemielė sluoksniuota tešla (1 pakelis)

kiaušiniai (3 vnt.)

tarkuotas fermentinis sūris (100 g)

miltai (1,5 valg. šaukšt.)

žalumynai

See Also
Obuolių pyragas

Gaminimas:

Susmulkiname svogūnus, špinatus. išplakame su pienu, dedame miltus, išmaišome, sudedame svogūnus ir špinatus. Viską gerai išmaišome, pakepiname keptuvėje. Tada dedame masę ant tešlos ir užraitome galus, kad neišbėgtų. Šauname į orkaitę ir kepame apie 20 minučių, kol . Puošiame žalumynais.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top