1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Svogūnų – špinatų pyragas

Ingredientai:

špinatai (didelė sauja)

svogūnai (0,5 kg)

pienas (0,5 stiklinės)

bemielė sluoksniuota tešla (1 pakelis)

kiaušiniai (3 vnt.)

tarkuotas fermentinis sūris (100 g)

miltai (1,5 valg. šaukšt.)

žalumynai

Gaminimas:

Susmulkiname svogūnus, špinatus. išplakame su pienu, dedame miltus, išmaišome, sudedame svogūnus ir špinatus. Viską gerai išmaišome, pakepiname keptuvėje. Tada dedame masę ant tešlos ir užraitome galus, kad neišbėgtų. Šauname į orkaitę ir kepame apie 20 minučių, kol . Puošiame žalumynais.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: