Now Reading
Čeburėkai su pomidorais

Čeburėkai su pomidorais

Čeburėkai su pomidorais

Ingridientai:

 
miltųai  – 2 stiklinės
aliejus – 50 g tešlai, 100 g. – kepimui
kiaušinis – 1
pomidorai – 4
fermentinis sūris – 200 g
Svogūnų laiškai, petražolės, krapai
Majonezas
 
Kaip gaminti:

Iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens užmaišykite standžią tešlą. Pomidorus supjaustykite apskritimais, sūrį – skiltelėmis. Svogūnus ir žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su majonezu. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą, supjaustykite 10×15 cm stačiakampiais. Į kiekvieną stačiakampio pusę dėkite gabaliuką sūrio, šaukštelį majonezo su žalumynais, pomidoro riekelę. Kraštus sujunkite prispausdami šakute. Čeburėkus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Skanaus!
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top