Ingridientai:
miltųai – 2 stiklinės
aliejus – 50 g tešlai, 100 g. – kepimui
kiaušinis – 1
pomidorai – 4
fermentinis sūris – 200 g
Svogūnų laiškai, petražolės, krapai
Majonezas
aliejus – 50 g tešlai, 100 g. – kepimui
kiaušinis – 1
pomidorai – 4
fermentinis sūris – 200 g
Svogūnų laiškai, petražolės, krapai
Majonezas
Kaip gaminti:
Iš miltų, aliejaus, kiaušinio ir vandens užmaišykite standžią tešlą. Pomidorus supjaustykite apskritimais, sūrį – skiltelėmis. Svogūnus ir žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su majonezu. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą, supjaustykite 10×15 cm stačiakampiais. Į kiekvieną stačiakampio pusę dėkite gabaliuką sūrio, šaukštelį majonezo su žalumynais, pomidoro riekelę. Kraštus sujunkite prispausdami šakute. Čeburėkus kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!