Now Reading
Kinietiška juodų grybų sriuba

Kinietiška juodų grybų sriuba

Kinietiška juodų grybų sriuba

Ingredientai:

vištiena (50 g.)

juodi grybai (50 g.)

vanduo (200 ml.)

sezamo aliejus (3 ml.)

obuolių actas (20 ml.)

cukrus (10 g.)

See Also
Šokoladinis vynas (šokoveinas)

balti pipirai (3 g.)

Gaminimas:

Juodus grybus išmirkyti karštame vandenyje, kol išbrinks. Į verdantį vandenį įdėti kubeliais pjaustytą , pavirti 8 minutes. Išbrinkusius grybus šaltu vandeniu, į tą puodą, kuriame verda vištiena, supilti actą, sudėti cukrų ir pipirus. Viską pavirti dar pora minučių, pagardinti sezamo aliejumi.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top