1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Kinietiška juodų grybų sriuba

Ingredientai:

vištiena (50 g.)

juodi grybai (50 g.)

vanduo (200 ml.)

sezamo aliejus (3 ml.)

obuolių actas (20 ml.)

cukrus (10 g.)

balti pipirai (3 g.)

Gaminimas:

Juodus grybus išmirkyti karštame vandenyje, kol išbrinks. Į verdantį vandenį įdėti kubeliais pjaustytą , pavirti 8 minutes. Išbrinkusius grybus šaltu vandeniu, į tą puodą, kuriame verda vištiena, supilti actą, sudėti cukrų ir pipirus. Viską pavirti dar pora minučių, pagardinti sezamo aliejumi.

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: