Now Reading
Trinta špinatų sriuba

Trinta špinatų sriuba

Trinta špinatų sriuba

Ingredientai:

bulvės – 3-5 vnt.,
sviestas – 5 šaukštai,
druska, malti juodieji pipirai, maltas muskatas – žiupsnelis,
daržovių sultinys,
špinatai – 200 g,
grietinėlė – 200 ml.

Kaip gaminti:

Bulves supjaustome kubeliais. Svogūną susmulkiname ir apkepame dviejuose šaukštuose lydyto sviesto su žiupsneliu druskos, pipirų ir muskato. Viską sukrėsti į puodą su sultiniu ir virti apie 20min. Špinatus perrinkti, nuplauti ir sumesti į sriubą arba naudoti šaldytus. Sriubą sutrinkite maišikliu. Į sriubą supilkite grietinėlę ir užvirinkite.

Labai tinka su skrebučiu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top