Jums reikės:
200 gr. voveraičių
400 gr. makaronų
150 gr. salotų lapų
50 gr. parmezano sūrio
Alyvuogių aliejaus
0,5 svogūno
Bayilikų (arba petražolių)
Druskos, pipirų
Kaip gaminti:
Voveraites supjaustykite. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje. Nukoštus makaronus apšlakstykite aliejumi ir išmaišykite. Supjaustykite svogūną, susmulkinkite žalumynus. Keptuvėje (su įkaitintu aliejumi) pakepkite voveraites, svogūną, salotų lapus bei kitus žalumynus. Įberkite druskos bei pipirų. Baigiant kepti, supilkite makaronus. Prieš patiekiant apibarstykite tarkuotu sūriu.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!