Now Reading
Mėsos suktinukai su žalumynų įdaru

Mėsos suktinukai su žalumynų įdaru

Mėsos suktinukai su žalumynų įdaru

Jums reikės:


kiaulienos nugarinė – 500 g
mėsos sultinys – 100 ml
sviestas – 1 šaukštas
šviežia petražolė
mėta
šalavijai
druska ir pipirai pagal skonį


Kaip gaminti:


Nuplautą ir nusausintą mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai sukapokite žalumynus (įdarui reikės 4 šaukštų smulkintų petražolių ir po šaukštą mėtų bei šalavijų).

Patieskite ant lentelės mėsos griežinėlį. Įtrinkite jį druska, pabarstykite pipirais, įkrėskite žolelių įdaro ir tolygiai paskirstykite. Susukite mėsą į ritinėlį ir suriškite virvele.

Skardą ištepkite sviestu, sudėkite suktinukus, jų viršų patepkite lydytu sviestu, pabarstykite duska ir pipirais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą. Paskui suktinukus sudėkite į dubenį, uždenkite folija ir palaikykite 15 min.

See Also
Mieliniai blynai

Patiekite su bulvių koše, ryžiais ar orkaitėje keptomis bulvėmis.


Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top