Ingredientai:
morkos – 500 g,
obuoliai – 3,
grietinėlė – 1/2 l,
miltai – 1-2 šaukšteliai,
sviestas – 1 šaukštas,
cukrus – 1 šaukštelis,
druska.
Kaip gaminti:
Virtas morkas sumalkite mėsmale. Smulkiai sutarkuokite obuolius. Svieste pakepinkite miltus, praskieskite grietinėle, suberkite morkas. Įberkite cukrų, druską, sutarkuotus obuolius, viską išmaišykite ir truputį pavirinkite. Košė tinka prie žuvies, maltos mėsos patiekalų.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!