1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Pieno šampanas

Ingredientai:
3 l virinto vandens
2 l lieso pieno išrūgų
21 g šviežių mielių
375 g rudojo cukraus
15-20 razinų

Kaip gaminti:

Vandenį užvirinti ir atvėsinti iki kambario temperatūros. Į nerūdijančio plieno indą supilti vandenį, kambario temperatūros išrūgas ir cukrų. Maišyti, kol cukrus ištirps.
Mieles sutrupinti ir suberti į vandens ir išrūgų mišinį. Mielėms pradėjus kilti indą uždengti ir palaikyti apie 10-12 valandų.
Nugriebti susidariusias tamsias putas. Perkošti gautą skystį per filtrą ar audinį, suberti razinas ir supilstyti į buteliukus.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: