Now Reading
Pievagrybiai bazilikiniame pomidorų padaže

Pievagrybiai bazilikiniame pomidorų padaže

Pievagrybiai bazilikiniame pomidorų padaže

Ingredientai:

pievagrybiai (400 g,.)

svogūnai ( 2 vnt.)

aliejus (50 g.)

pomidorų padažas (70 g.)

druska (pagal skonį)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

bazilikai, žali ar džiovinti (žiupsnis)

See Also
Koldūnai kitaip


Gaminimas:

Pievagrybius išvirti pasūdytame . išroškinti smulkintus svogūnus.Supilti pomidorų padažą ir pakepinti maišant apie minutę. Suberti prieskonius, pievagrybius ir dar patroškinti kelias minutes uždengtoje keptuvėje.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top